Hızlı Erişim
×
Öğrenci E-KAYIT
Akademik Web-Mail
Öğrenci Web-Mail
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Akademik Bilgi Sistemi
GAÜN E-Rehber
GAÜN Hastaneleri
Gaün Kütüphane
Sürekli Eğitim Merkezi
Bologna Bilgi Sistemi
Mezun Bilgi Sistemi
Engelli Öğrenci Birimi
Gaün Sporium
Turizm Uygulama Oteli
Bilimsel Araştırmalar Projeleri
Haber Merkezi
0 342 317 23 00- 0 342 317 23 60
GİMER
English
GAZİANTEP
ÜNİVERSİTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
MENÜ
Anasayfa
HAKKIMIZDA
YÖNETİM
TARİHÇE
ÖZ GÖREVİ VE ÖZ GÖRÜŞÜ
GAÜN MEVZUAT
KADROMUZ
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
GIDA TEKNOLOJİSİ ANA BİLİM DALI
KOORDİNATÖRLÜKLER
İNTÖRN MÜHENDİSLİK
ERASMUS/ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI
ETKİNLİK TAKİP SİSTEMİ
PROGRAMLAR
LİSANS
LİSANSÜSTÜ
DERS İÇERİKLERİ
AR-GE/KALİTE
PROJELER
AKREDİTASYON
İŞ BİRLİKLERİ
KALİTE ÇALIŞMALARI
FİZİKİ ALTYAPI
LABORATUVARLAR
CİHAZLARIN KULLANIMI
GENEL KİMYA LAB.
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LAB.
ALETLİ ANALİZ LAB.
DUYUSAL ANALİZ LAB.
TEMEL İŞLEMLER LAB.
KALİTE KONTROL VE GIDA KİMYASI LAB.
BİYOTEKNOLOJİ LAB.
PİLOT ÜRETİM TESİSİ
FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ LAB.
DERSLİKLER
SEMİNER SALONU
KONFERANS SALONU
ÖĞRENCİ ÇALIŞMA SALONU
MÜZE
İLETİŞİM
×
Arama
Gıda Mühendisliği Bölümü
FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ LAB.
.
LABORATUVARLAR
CİHAZLARIN KULLANIMI
GENEL KİMYA LAB.
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LAB.
ALETLİ ANALİZ LAB.
DUYUSAL ANALİZ LAB.
TEMEL İŞLEMLER LAB.
KALİTE KONTROL VE GIDA KİMYASI LAB.
BİYOTEKNOLOJİ LAB.
PİLOT ÜRETİM TESİSİ
FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ LAB.